Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

четвъртък, 29 октомври 2009 г.

Победителите в изложбата-конкурс на възпитаниците на НУИ "Добри Христов" ще бъдат известни утре

Изложбата-конкурс на младите художници от Националното училище по изкуствата "Добри Христов" се открива утре, 30 октомври, от 18,00 часа в галерията на ул. Тодор Икономов 1.
По рано същия ден жури от варненски художници в състав Венцислав Антонов, Милен Маринов, Николай Русев и Стефан Радков ще определи призьорите в двете групи - 9-10 клас и 11-12 клас.
Арт Галерия Ларго благодари за подкрепата на спомоществователите, помогнали да се осигурят наградите за младите дарования: Училищното настоятелство на НУИ "Добри Христов", известната варненска фирма "D & G computers", варненският производител на акрилни бои "Акрол" и фирма "Криси АРТ".

Няма коментари:

Публикуване на коментар