Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

понеделник, 29 ноември 2010 г.

В новия си дом на ул. Св.Климент 16 във Варна Арт Галерия "Ларго" представя изложбата на Иван Додов "Магията на зимата"!

В сряда, 01 декември, от 18.30 ч. с тридесет и осмата поред изложба Арт Галерия “Ларго” ще отбележи тържествено както втория си рожден ден, така и новото пространство, в което варненци и гостите на града ще продължават да се наслаждават на богатата палитра от автори на съвременно българско изкуство. На площ от 100 квадратни метра, с огромни 10-метрови витрини, висок таван и много светлина залите на галерията ще предоставят едно прекрасно пространство за експониране на изложби и провеждане на културни събития, каквото нашите художници заслужават. Новият ни адрес е ул. Свети Климент 16 и екипът ни искрено се надява, че светията, символ на знания, просвета и буден ум ще бъде закрилник на галерията, а новото място ще донесе на нас и на художниците късмет и много приятели.
Арт Галерия “Ларго” започна 2010-та година с изложба на прекрасния акварелист Иван Додов. Въпреки вероятно най-студения януари във Варна за последните 20-30 години, въпреки че улиците в града бяха сковани от ледени коловози и движението беше замряло, имаше една пътека, която водеше към галерия “Ларго” и тази пътека не замръзна през целия януари. Защото по тази пътека неизменно, ежедневно, въпреки суровото време, идваха хора, запленени от изкуството,.... хора, привлечени от магията на един художник. Изложбата на неговите акварели “Блян за чистота” предизвика невероятен интерес и широк отзвук сред варненските ценители на изящното изкуство. И затова решихме да завършим годината така добре, както я започнахме. Ето защо и последната изложба за годината ще бъде отново на този виртуоз на акварела.
От началото на декември галерия “Ларго” ще разказва приказки за “Магията на зимата”. Над 40 пейзажа, запечатали красотата и поезията на зимата ще представи Иван Додов в новите зали на галерията. Насладете се заедно с нас на творческите вълнения и емоции на художника в новия ни дом на улица Свети Климент № 16. Изложбата продължава до 21 декември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар