Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

вторник, 21 февруари 2012 г.

"Прекрасната непозната" през погледа на Димитър Войнов-син и Цанко Цанков е новата изложба в Арт Галерия "Ларго"!

В четвъртък, 23 февруари, от 18.00 ч. се открива петдесет и седмата поред изложба в Арт Галерия “Ларго” под надслов “Прекрасната непозната”. Традиционно през месец февруари галерията представя най-добрите майстори на голото тяло сред съвременните български живописци. Тази година зимната естетска разходка в света на еротиката, нежността и красотата ще направим с творбите на софийският автор Димитър Войнов-младши и варненецът Цанко Цанков.
След “Фатална жена” през 2009-та, “Загадъчна и нежна” през 2010-та и “Нежна е нощта” през 2011-та за четвърта поредна година вълнуващи женски образи ще населят галерията със своята безплътна красота. Двадесет и пет стилни, майсторски работи очакват своята публика в “Ларго”. От камерни размери до голямо-форматни платна, заемащи цяла стена, двамата автори с размах и вдъхновение ще превърнат залите в оазис на женствеността. “Прекрасната непозната” е изключително подходящо заглавие, обобщаващо работите на двамата. Всички героини в картините са прекрасни, всички те са загадъчни по своему, всички те са уловени с различни настроения и емоции и всички те са “тера инкогнита” за зрителя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар