Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

четвъртък, 15 януари 2015 г.

Международен Екслибрис Конкурс Варна ще гостува в галерия "Дебют" на НУИИ "Илия Петров" от 16 януари!


Високото ниво на участващите автори, изключително силната селекция от творби, както и широкия отзвук сред публиката бяха повод изложбата със селектираните творби от Първи Международен Екслибрис Конкурс Варна да бъде превърната в пътуваща. През 2014 и 2015 година тя ще бъде показана в шест български града.
              От 15-ти септември до 15-ти октомври 2014 тя беше експонирана в Националното училище по изкуствата „Добри Христов” Варна. Изложбата беше показана в Севлиево в галерия „Видима” от 20 октомври до 10 ноември 2014 г. От 17 декември в рамките на  III Форум „Малки графични форми” изложбата беше представена в галерия „Сезони” в София.
                Веднага след края на изложбата в галерия "Сезони" Международен Екслибрис Конкурс Варна ще гостува на галерия "Дебют" в Националното училище за изящни изкуства "Илия Петров" в София! Експозицията със селектираните творби ще бъде открита на 16 януари 2015 г, петък, от 18:00 часа и ще може да бъде разгледана до 30 януари. Младите творци и техните преподаватели в престижното училище ще имат възможността да се насладят на творбите на 119 художници от цял свят, участвали в конкурса на галерия Ларго през лятото на 2014 година. 
                През 2015-та година експозицията ще гостува в Пловдив, галерия „Аспект”, в Поморие - в галерия „Поморие” и във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.
                Повече подробности за Конкурса, журито и участниците можете да видите в неговия сайт на: http://www.exlibris-competition-varna.org/bg

Нели Вълчева, галерист

Няма коментари:

Публикуване на коментар