Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

понеделник, 24 август 2009 г.

"Картини от дома" на Явор Витанов е новата изложба в Арт Галерия Ларго

В сряда, 26 август от 18,30 часа ще се открие петнадесетата поред изложба в Арт Галерия Ларго. "Картини от дома" е нарисувал и ще представи пред публиката един от най-популярните и обичани варненски художници - Явор Витанов. Ето и снимки на картините от предстоящата изложба:


"Роженския манастир"


"Край Созопол"


"Родопски мотив"



"Черноморска регата"



"Селският мегдан"






1 коментар:

  1. Здравей Яворе,
    Много добър колорист си... и всичко друго в работите ти е на високо професионално ниво..., но ако се опиташ да приглушиш интензивността на боичките и да изхвърлиш от палитрата си чистите; цинобър, кармин, краплак и да използваш по-смачкания им еквивалент, работите ти ще започнат да скачат висок скок...Зеленото навсякъде ти е ОВЛАДЯНО, много малко колеги го могат като теб..,
    Обработвай и другите цветове като зеленото...

    НАПРАВИ СИ СТРАНИЦА В ИНТЕРНЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Поздрави от Георги Геров
    http://plastic-art.hit.bg/

    ОтговорИзтриване