Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

сряда, 28 май 2014 г.

Юлиан Йорданов с втора самостоятелна изложба в Арт Галерия Ларго!

От 29 май 2014 год. в деветдесет и втората поред изложба арт галерия “Ларго” ще представи „Приказки за пространството” - изложба с графики и рисунки на ловчанлията Юлиан Йорданов. За втори път виртуозният рисувач ще гостува със самостоятелна изява в „Ларго”. През 2012-та година новото изложбено пространство на галерията беше открито именно с експозиция на Юлиан. Още тогава любимецът на публиката се зарече, че за следващото си представяне във Варна ще реализира отдавна зреещото в него желание да сътвори серия рисунки специално за изложба. Сериозен и отдаден на работата си, както винаги, Йорданов изпълни обещанието си и резултатът ще може да бъде видян от варненските ценители в новата му изложба, наречена знаково „Приказки за пространството”.
В изложбата ще бъдат показани и няколко екслибриса, тъй като Юлиан Йорданов е сред най-утвърдените в света майстори на малкия графичен формат. Неговия престиж, многобройни международни награди и признание от най-развитите екслибрис асоциации в света бяха причината Юлиан да бъде избран и поканен за артистичен директор на първото издание на Международния Екслибрис Конкурс Варна, който галерия „Ларго” организира и ще проведе през месец август във Варна. Повече снимки от изложбата можете да видите на www.largogallery.com. Повече за Екслибрис конкурса можете да видите на www.exlibris-competition-varna.org.

Няма коментари:

Публикуване на коментар