Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

четвъртък, 5 февруари 2015 г.

Международен Екслибрис Конкурс Варна гостува на галерия Аспект в Пловдив!


След гостуването си в галерия "Дебют" изложбата от Международен Екслибрис Конкурс Варна ще гостува на галерия "Аспект" в Пловдив! Експозицията със селектираните творби ще бъде открита на 10 февруари 2015 г, вторник, от 18:00 часа и ще може да бъде разгледана пловдивчани и гостите на града до 04 март.  
"Първата за сезона изложба на галерия Аспект отново е посветена на графиката, по-точно на един от нейните раздели, изящния и фин екслибрис. След като през февруари 2011 г. показахме за пръв път изложба на екслибриси, която предизвика небивал интерес и отзвук, днес галерия Аспект предоставя гостоприемно своето пространство за една не по-малко интригуваща експозиция.  Пътуващата изложба представя творбите на участниците в Международния екслибрис конкурс, организиран и проведен от галерия Ларго във Варна през есента на 2014 г. Аз съм щастлива, че в резултат на сътрудничеството между нашите две галерии, пловдивчани ще могат да видят тази стойностна изложба и да се насладят още веднъж на омагьосващото изкуство на екслибриса."  
Oлга Петрова, галерия Аспект 

Няма коментари:

Публикуване на коментар