Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

сряда, 20 юли 2011 г.

Каним ви на "Лятна разходка по Ларгото" в Арт Галерия "Ларго" от 22 юли!

В петък, 22 юли 2011 г., от 18.00 до 20.00 ч. в Арт Галерия “Ларго” на ул. “Свети Климент” 16 се открива сборна изложба-живопис “Лятна разходка по Ларгото”.
В експозицията с лятно-романтичен, закачлив и поетичен привкус ще можете да видите поетичните творби на Нели Ценова, закачливите миниатюри на Ивана Македонова, романтичните платна на Атин, героичните картини на Николай Русев, мистичните приказки на Бадуля, летните пейзажи на Явор Витанов, наивистичните забавления на Димитър Борисов и реалистичните откровения на Кирил Станчев. Ще се радваме чрез платната на тази пъстра и разнородна група артисти да създадем у вас прекрасно лятно настроение, да ви накараме да се размечтаете или да попътувате мислено в необятните и вълшебни светове на изкуството. Изложбата продължава до 10 август.