Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

вторник, 27 септември 2011 г.

Отново "Есенно трио" в Арт Галерия "Ларго"!

В петък, 30 октомври, от 18.00 ч. в арт галерия “Ларго” на ул. Св. Климент 16, се открива петдесет и първата поред изложба под надслов “Есенно трио”. Както през 2009-та и 2010-та година, за трета поредна есен в изложбата участва пловдивската двойка художници Нели и Валери Ценови, а триото допълва варненският скулптор Галин Господинов.
Превърналата се вече в традиционна изложба бележи началото на есента с една нежна, изпълнена с финес и есенен колорит експозиция. Пловдивчаните са подбрали изключително тематични работи за поредното си представяне във Варна. Нели Ценова показва няколко натюрморта и букета, изпъстрени с палитрата на есента.
След като в самостоятелната му изложба в “Ларго” преди няколко месеца почти липсваха родопски пейзажи, сега Валери Ценов е решил да зарадва многобройните си почитатели с няколко прекрасни, идилични, есенно-меланхолични родопски приказки. Освен с малката пластика скулпторът Галин Господинов ще очарова публиката с няколко изключително интересни стенни пана, населени с митични герои, лози, птици и пегаси, отново изпълнени с бронз. Варненецът ще представи и триптих от пана, които са реплика на наградните статуетки на регатата “Тол шипс”, чийто автор е той.
Изложбата продължава до 18 октомври.

Няма коментари:

Публикуване на коментар