Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

сряда, 19 октомври 2011 г.

Арт Галерия Ларго и НУИ "Добри Христов"-Варна представят изложба-конкурс "Есенен пленер 2011"!


За трета поредна година Арт Галерия Ларго представя с особена гордост и удоволствие пленерната изложба на младите художници от специалността “Изобразително изкуство” на Националното училище по изкуствата “Добри Христов” във Варна. Експозицията ще бъде открита на 20 октомври, четвъртък, от 18.30 ч.

В изложбата отново ще представят свои творби учениците от ІХ до ХІІ клас. Част от картините са създадени по време на пленера в град Елена през септември тази година, а друга част са запечатали емблематични кътчета от Варна и морски пейзажи. Ценителите ще видят повече от 40 картини, рисувани с молив и туш, с въглен и креда, с акварел и маслени бои.

И тази година няма да изневерим на традицията и изложбата ще има конкурсен характер. Творбите на учениците ще бъдат оценявани в две възрастови категории – първа група – ученици от 9 и 10 клас и втора група – 11 и 12 клас. Ще бъдат раздадени първа, втора и трета награда във всяка от групите. Наградите са осигурени от Училищното настоятелство на НУИ “Добри Христов”, МОЛ Варна и фирма “Криси Арт”.

Очакваме Ви на откриването в четвъртък, 20 октомври от 18.30 часа в галерията на ул. Свети Климент 16. Изложбата продължава до 02 ноември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар