Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Наградите в изложбата на учениците от НУИ "Добри Христов" в Арт Галерия "Ларго"!

На 20 октомври 2011 г. за трета поредна година беше открита изложба на учениците от специалност "Изобразително изкуство" в НУИ "Добри Христов" - Варна. Изложбата има конкурсен характер. Жури в състав известните варненски художници Венцеслав Антонов, Милен Маринов и Николай Русев определи следните награди:
- две първи награди, осигурени от Училищното настоятелство на НУИ "Добри Христов" бяха присъдени на: Ренато Цачев, 9 клас и Симона Стоева, 11 клас;
- четири втори награди, осигурени от МОЛ Варна и фирма "Криси Арт", бяха присъдени на:
Габриела Симеонова, 10 клас, Кристияна Коева, 12 клас, Милена Димитрова, 10 клас и Пламена Господинова, 9 клас.
Честито на наградените!

Освен високата оценка на публиката, изложбата получи и покана да гостува в началото на следващата година в Централния дом на архитекта в София.

Много варненски медии отразиха изложбата, за което им благодарим. Ученици от училището дадоха интервюта за Радио Варна, интернет-изданието Градското списание, ТВ Черно море, ТВ Скат, двама от тях участваха на живо в сутрешния блок на ТВ Черно море. Ето и линкове:
http://www.urban-mag.com/bg/

http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=14908

Няма коментари:

Публикуване на коментар