Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Сборна изложба-живопис и скулптура "Преди да те срещна" в Арт Галерия Ларго!

От 7-ми ноември 2014 г. в деветдесет и деветата си поред експозиция Арт Галерия Ларго ще представи пет художници в сборната изложба-живопис и скулптура "Преди да те срещна". 

Варненското артистично семейство Лора Маринова и Димитър Борисов ще представят най-новите си живописни творби, той – в разпознаваемия му наивистичен стил, тя – класически импресионистичен пейзаж. 

 Познат с бронзовите си пластики, спечелили сърцата на колекционери от цяла Европа, варненският автор Христо Христов ще покаже и 4 живописни платна, допълващи по особено въздействащ начин скулптурните му творби. 
 От Пловдив специално за варненската публика Юли Шумарев е подготвил 5 нови платна с любимите си теми за семейството, близостта и любовта. 
Стефан Георгиев от Велико Търново беше представен със самостоятелна изложба в "Ларго" точно преди една година. В настоящата експозиция авторът участва освен с картини в любимия му формат 80/80 см и с много провокативна керамична пластика „Яйцето”.

Общата, обединяваща нишка между творбите е любовта - търсенето на любовта, предвкусването на близостта, пътя, който трябва да извървим в търсенето на щастие... Истинска наслада за естетите ще бъдат творбите на петимата автори, всяка по свой начин разработваща темата за очакването - една история, започваща "преди да те срещна".....
          Изложбата продължава до 26 ноември. Повече снимки на: www.largogallery.com 

                                                                                  Нели Вълчева, галерист

Няма коментари:

Публикуване на коментар