Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

петък, 26 юни 2015 г.

Самостоятелна изложба- живопис "Притчи" на Здравко Палазов


От 01 юли 2015 год. Арт галерия “Ларго” ще представи "Притчи" - самостоятелна изложба– живопис смолянския художник Здравко Палазов.


Заглавието не е случайно избрано. Всяка от творбите в настоящата изложба разказва различна притча – за живота и за смъртта, за светлината, за новото начало, за смирението, за търсенето на истината, за изкушението… В творбите си художникът пресъздава често религиозни теми – от древните цивилизации до християнството.


Палазов вярва, че изкуството може да промени днешния комерсиализиран свят. Посланието на всяка от творбите е адресирано към нашето време, към всеки от нас, който може и иска да промени света.

Елате, потопете се във философските притчи в творбите на Здравко Палазов. Изложбата продължава до 21 юли. Повече за нея може да прочетете в секция "Изложби" на сайта на галерия "Ларго".


Няма коментари:

Публикуване на коментар