Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

вторник, 7 юли 2015 г.



"Throwback Tuesday" е  новата рубрика в нашия блог, в която ще си припоняме творби от предишни изложби, снимки от събития и по няколко факта за художници, с които работим. Целта на рубриката е чрез публикациите всеки вторник да се подсещаме за творчеството на авторите, чиито творби фигурират в нашето Арт Депо.


Днес ще споделим картина на пловдивския художник Ангел Герждиков.


                                            "След края на празника"

                                                                                        Ангел Герджиков
                                                                                 техника: платно, акрил
                                                                                           размер: 30/24



Този творец рисува в картините си своя свят такъв, какъвто би искал той да бъде. Героите в картините му са поети и музиканти, акробати и скитници, различни по своему, но еднакви по това, че всички те са устремили поглед нагоре. Душите им се реят в облаците, мечтите им политат заедно с нашите мисли към небесния простор.... Безтегловни и изпълнени с хармония, те са готови да полетят, а някои от тях дори летят, понесени на крилете на авторовата фантазия и неговия блян за свят, изпълнен с музика и безгрижие.



За повече информация за художника посетете официалния уебсайт на галерията: www.largogallery.com  . Ще прочетете още за него в секция "Автори", а още негови творби може да разгледате в раздел "Арт Депо".

Няма коментари:

Публикуване на коментар