Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

сряда, 29 юли 2015 г.


    Отново е време за "Throwback Tuesday" и тази седмица ви представяме един софийски художник, автора на този трептящ и колоритен акварел:



"В полите на Балкана"
Иван Додов
техника: акварел, хартия/ картон
размер: 44-5/66


    През 1986 г. Иван Додов завършва НХА със специалност "Художествено пространствено оформление" в класа на Георги Петров. От 1989 г. до 2010 г. Иван Додов има над 35 самостоятелни изложби в България и по света. Почти всяка година участва в пленери, организирани от “Център по изкуствата” към Кметство на гр. Пасау, Германия и в ателиетата на СБХ в “Сите Интернасионал дез Арт” в Париж. Картини на Иван Додов се намират в галерии и колекции в България, САЩ, Германия, Италия, Франция, Испания, Австрия, Холандия. Швеция, Финландия, Унгария, Израел, Гърция, Турция, Полша, Чешка република. Живее и работи в София.

За повече информация за художника посетете официалния уебсайт на галерията:www.largogallery.com  . Ще прочетете още за него в секция "Автори", а още негови творби може да разгледате в раздел "Арт Депо".

Няма коментари:

Публикуване на коментар