Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

вторник, 4 август 2015 г.



    Тази седмица ви връщаме към творчеството на пловдивския художник Илия Желев. Картината, която избрахме да ви покажем:


"Около момичето"
Илия Желев
техника: масло, платно
размер: 40/ 40

    Илия Желев е роден в Пловдив и завършва Великотърновски университет през 1987 год. За последните 20 години той натрупва внушителна творческа биография – над 60 участия в самостоятелни и групови изложби, като повече от две-трети от тези участия са в изложби в чужбина. Желев има над 20 изложби зад граница- в Берлин, Хановер, Дюселдорф, Анкара, Истанбул, Мюнхен, Страсбург, Цюрих... От 1994 година негови произведения могат да се видят и купят в галерия Пранерщрасе – Мюнхен. Негови картини са притежание на НХГ София, много галерии в страната, както и на колекции в Германия, САЩ, Швейцария, Италия, Швеция, ОАЕ, Англия, Австрия, Гърция, Франция, Холандия, Люксемвург, Русия, Испания, Нова Зеландия и Израел. Живее и работи в Пловдив.

Ако искате да научите повече за художника посетете нашия официален уебсайт: http://www.largogallery.com . Ще прочетете още за него в секция "Автори" , а още негови творби може да разгледате в раздел "Арт Депо"

Няма коментари:

Публикуване на коментар