Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

вторник, 18 август 2015 г.



    Време е за "Throwback Tuesday" и тази седмица нашият художник е Николай Ангелов- Гари. Картината, която ще украси тази публикация:



"Синьо лято"
Николай Ангелов- Гари
смесена техника
размер: 30/30 


    Николай Ангелов – Гари е роден на 13 ноември 1978 г. в Карлово. През 2003 г. завършва ВТУ ,,Св. Св. Кирил и Методий” със специалност ,,Скулптура”, но работи основно в областта на живописта. От 2009 г. е член на Дружеството на бургаските художници и участва активно във всички изложби и събития на групата. Има 12 самостоятелни изложби във Варна, Бургас, Карлово, Пловдив и София и множество участия в сборни експозиции. Гари често е канен и участва в пленери в страната. Той има три самостоятелни изложби в Арт Галерия Ларго – „Приказка” (2012), „Нов ден” (2013) и „Любовни пространства” (2014). През 2014 г. Гари печели Наградата на СБХ за млад художник на Националната изложба „Приятели на морето” Бургас. През март 2015 г. Николай Ангелов – Гари спечели Голямата награда „Златният Езоп” на XXII-то издание на Международното биенале на хумора и сатирата в изкуствата Габрово 2015. Живее и работи в Бургас.


    Ако искате да научите повече за бургаския художник Николай Ангелов- Гари посетете нашия официален уебсайт: http://www.largogallery.com . Ще намерите още за него в секция "Автори" , а още негови картини може да разгледате в раздел "Арт Депо"

Няма коментари:

Публикуване на коментар