Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

петък, 21 август 2015 г.

Изложба на Международен фестивал на дигиталните изкуства: FUTURO


    В неделя, 23 август 2015, от 19 часа в Арт Галерия Ларго ще се открие изложба от програмата на Международния фестивал за дигитални изкуства FUTURO. Фестивалът е първото по рода си подобно събитие във Варна. В програмата му са включени пет изложби в пет локации, които ще се открият в пет последователни вечери.



Сабин Бойкинов


     Освен тях в пет поредни дни в модула futuro.lab ще се проведат целодневни уъркшопи с лектори водещи имена в дигиталните изкуства на световно ниво - Виктор Кълвачев (България/САЩ), Пиер Алари (Белгия), Игор - Албан Шевалие (Франция), Майкъл Дефео (САЩ), Сабин Бойкинов, Мартин Пунчев, Цветомир Георгиев, Сергей Пунчев, Мирослав Петров.



Тодор Христов


    Темите на лекциите са изключително интересни и актуални - "Работилница за дизайн на създания", "Дизайн на персонажи в 3D-пронт", "Визуален дизайн за филми и видеоигри", "Анимационен сториборд - правила и техники за ясен разказ и вдъхновяващи кадри" и др.



Цветомир Зехов


    Специален гост на изложбата в Арт Галерия Ларго ще бъде Игор Албан Шевалие, a.k.a.The Black Frog:



Игор Албан Шевалие


    Повече за програмата можете да научите на сайта на фестивала www.futurovarna.com .
    Изложбата ще се открие в салона на Арт Галерия Ларго на 23.08.2015 г. от 19:00 ч. Заповядайте!!!


www.largogallery.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар