Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

понеделник, 13 юли 2015 г.

Арт Галерия Ларго представя  "Споделени пространства"- проект на художника Александър Димитров и цигуларката Даниела Щерева.  Включва изложба на Александър Димитров, която ще бъде открита на 23.07.2015 г. от 18:30 ч. в салона на Арт Галерия Ларго и концерт в изпълнение на Даниела Щерева- цигулка и Даниела Дикова- пиано, който ще бъде проведен на 23.07.2015 г. в 19 ч. в концертното студио на Радио Варна със специалното участие на Александър Димитров и част от неговите картини от изложбата в Арт Галерия Ларго.

Проектът „Споделени пространства” се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна, Фонд Култура и с медийното партньорство на Радио Варна.
Програма на концерта в Концертно студио на Радио Варна:
Мануел де Файя, „Популярна испанска сюита” (шест песни)
Йожен Изаи, „Сънят на детето”, op. 14
Карол Шимановски, „La berceuse d’Aitacho Enia”, op. 52
Клод Дебюси, „Ревери”
Рейнолд Глиер, „Романс”, op. 3
Цезар Франк, „Соната в Ла Мажор


https://www.youtube.com/watch?v=c2uykfcCq3k&feature=youtu.be


Няма коментари:

Публикуване на коментар