Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

сряда, 17 септември 2014 г.

"Видимата страна на невидимото" представя художникът Цветан Лазаров в Арт Галерия Ларго!


От 18 септември 2014 г. арт галерия "Ларго" ще представи изложба – живопис и скулптура на Цветан Лазаров „Видимата страна на невидимото”. През последните години авторът реди тематични изложби, които имат връзка и приемственост помежду си. Той развива идеи, които го вълнуват, претворява ги в картини, картините се превръщат в цикъл, цикълът – в изложба. После една изложба подава тема на следващата. Така новата колекция творби, които ще видим в „Ларго” е развитие на темите от предишните му изложби – „Хоризонт на събитията” (2012) и „Геометрия на невидимото” (2014).


Обличайки своята невидима мисъл в цвят, художникът я поднася пред очите на зрителя, правейки видими най-съкровените си мисли и чувства, оголвайки и вадейки на показ скритите кътчета на душата си. Но за Цветан Лазаров това не носи риск от неразбиране или отричане. Защото ако съдим по материалността на платната, видимата част на неговата невидима душа е бяла чистота, ефирна мекота, вглъбеност и овладяност.
 
Елате, за да потърсите вдъхновение и да изпитате наслада от невидимия изтънчен и естетски свят на Цветан Лазаров в неговите видими картини. Изложбата в галерия „Ларго” продължава до 08 октомври 2014. Повече снимки можете да видите на www.largogallery.com.
       

Няма коментари:

Публикуване на коментар