Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

събота, 6 септември 2014 г.

Евгения Тимошенко спечели вота на публиката в Международен Екслибрис Конкурс Варна!

В програмата на Първи Международен Екслибрис Конкурс Варна беше включен специален Конкурс за Наградата на Публиката. Арт Галерия Ларго даде възможност на on-line зрителите и off-line посетителите да определят своя фаворит. Всеки on-line посетител имаше възможност да гласува за една от селектираните от журито творби, която смята за най-добра и заслужаваща неговия глас в сайта на конкурса на адрес http://www.exlibris-competition-varna.org/bg/gallery . Гласовете на публиката от цял свят събирахме до 5-ти септември. Всеки ценител, който посети галерията на живо също имаше възможността до 5-ти септември да ГЛАСУВА за една от селектираните от журито творби и със своя вот да участва и да спечели специална НАГРАДА - литография на талантливия варненски график Димо Миланов. Печелившият беше изтеглен на живо в галерия Ларго на 5 септември, от 18,30 часа при закриването на конкурсната изложба. Това е варненецът Кръстьо Митков.


                На закриването на изложбата беше обявено кой художник печели Наградата на Публиката. От над 2200 човека гласували он-лайн и 57 посетители, гласували в галерията, най-много гласове – 423, събра творбата ”Четири елемента” на художничката от Беларус Евгения Тимошенко. В оспорваната надпревара на второ място с 254 гласа остана екслибрисът на младата художничка от Казанлък Елеонора Атанасова - „Лъв”. Почетното трето място с 209 гласа публиката даде на Мелтем Сангюдер от Турция с творбата „ExLibris - Sibelcan Yilmaz“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар