Добре дошли!

Това е блогът на Арт Галерия "Ларго". Ако искате да попаднете в галерията на живо, очакваме ви на ул. Хан Крум № 8, в прекрасния черноморски град Варна. Ако искате да ни пишете, ползвайте адрес office@largogallery.com, а ако искате да ни се обадите, телефона е +359 52 602 062. Арт Галерия "Ларго" има и собствен сайт в Интернет - http://www.largogallery.com. Очакваме Ви!

събота, 20 септември 2014 г.

Благотворително The Global Party в галерия Ларго в подкрепа на Карин дом!

The Global Party е най-голямото частно VIP благотворително събитие в света, което “обединява света в подкрепа на достойни каузи”
                The Global Party се провежда за първи пътпрез 2011 г. в 73 града по целия свят, а негови домакини са най-престижните и луксозни локации. През 2013 г. броят на градовете-домакини нараства до 143. VIP персони от целия свят се събират, за да присъстват на The Global Party в избрания от тях град, обединени от една обща благотворителна кауза. През 2014 г. събитието ще разшири обхвата си до над 360+ градове и ще се проведе през месец септември в най-добрите артгалерии, ресторанти, барове, клубове, супер яхти, 5-звезднихотели, голф и SPA комплексии луксозни бутици. Собствениците на тези одобрени места-домакини съвместно канят над 360,000 елитни VIP персони в целия свят, с цел да се допринесе за повишаване на осведомеността им как могат да дарят пари и чрез благотворителност да подкрепят каузите, финансирани от The Global Charity Trust и местни благотворителни каузи.
                The Global Party 201с удоволствие представя Арт Галерия Ларго като официален домакин на събитието в град Варна, България и с гордост обявява партньорството си с Арт Галерия Ларго и Фондация Карин Дом. Карин Дом е номиниран и избран от домакина Арт Галерия Ларго като местна благотворителна организация, която да бъде подкрепена от събитието.
                The Global Party във Варна ще се проведе в Арт Галерия Ларго на 26 септември 2014 г. с начален час 19:30. Събитието ще започне с посрещане на гостите по червения килим и бляскава фото-сесия на всеки гост пред стената на спонсорите на приема. Комплимент към гостите е изискан прием-коктейл, както и специално подбрана програма, включваща два мини-концерта на живо на младите виртуозни цигулари Александър и Мартин Зайранови и на талантливото джаз-дуо Цветан и Калин Момчилови. Всеки гост ще бъде помолен да направи дарение в размер на € 10 през вечерта на събитието в полза на The Global Charity Trust.
                Присъствието на The Global Party е само с покана. Поканите са ограничен брой. Заявете своята покана през сайта на The Global Party и ние ще се свържем с Вас.
За повече информация моля, посетете:
Largo Art Gallery                      www.largogallery.com
The Global Charity Trust          www.theglobalcharitytrust.org
The Global Party                      www.theglobalparty.com
Key 2 Luxury                            www.key2luxury.com
Karin Dom Foundation              www.karindom.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар